Voor 2 personen:
300 gram kabeljauw filet of pangia
1 lepel citroensap
zout en peper
1 vleestomaat, in kleine blokjes gesneden
2 teentjes fijn gesneden knoflook
1 ui, fijn gesnipperd
1 courgette, in blokjes
1 theelepel gedroogde tijm of 1 eetlepel verse tijmblaadjes
50-100 gram feta, gekruimeld
Verhit de olijfolie in een braadpan en fruit de ui en knoflook in 2 minuten. Schep de courgette blokjes erdoor en bak deze 2 minuten mee. Voeg de tomatenblokjes en de tijm toe en laat iets inkoken. Wrijf de vis in met beetje citroensap en bestrooid met vers gemalen peper en beetje zout. Bak de filet in ongeveer 5 minuten gaar in beetje olie.
Serveer de vis met de groentemengsel en bestrooi met de feta. Voor de liefhebber kan er penne bij geserveerd worden ( maar niet bij een koolhydraat beperkte voeding).
Lekker met een tomaten salade (trostomaatjes) met bosuitjes, balsamico azijn en peper.
Echt een smakelijk gerecht!