Je moet er even de tijd voor nemen, maar dan heb je een ook een heerlijk geurig stoofgerecht.
Voor 2 personen heb je nodig:
Verhit in een braadpan olijfolie of een braadproduct en bak het vlees rondom bruin. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Voeg de ui en knoflook toe en bak enkele minuten mee. Voeg de wortel en selderij toe en bak dit zachtjes 4 minuten mee. Schenk de wijn erbij en breng aan de kook. Voeg de tomaten toe en breng weer aan de kook. Draai vuur laag, voeg de rozemarijn en de tijm toe ( met steeltjes) en laat het gerecht minimaal 1 1/2 uur stoven op laag vuur. Roer zo nu en dan toe door.
Ik had er tagliatelle bij gekookt. Strooi op je bord eventueel de parmezaanse kaas over de stoofpot. Lekker met een rucola salade met tomaatjes, olijfolie en kappertjes.
Heerlijke zaterdagavond maaltijd met een lekker Italiaanse wijntje.